Tilauksen peruutus, palautus ja reklamaatiot

Vaihto- ja palautusohjeet

Jos et ole tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, voit palauttaa tuotteet takaisin. Kaikissa tuotteissamme on normaali 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Jos tuote on viallinen niin silloin luonnollisesti joko palautamme rahat täysimääräisesti tai lähetämme uuden tuotteen ilman ylimääräisiä kuluja, ks. tilaus- ja sopimusehdot.

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen takaisin niin lähetä meille tiedoksianto sähköpostitse contact.laurastyle@gmail.com otsikolla ASIAKASPALAUTUS / OMA NIMI / TILAUSNUMERO, jolloin saat ohjeet sekä postin palautusnumeron, jolla voit tehdä palautuksen postissa. Pyrimme vastaamaan jokaiseen yhteydenottoon saman vuorokauden aikana.

Palautusosoite
Laura Style c/o OGOship (Tallinna)
Tiilenpolttajankuja 6
01720 Vantaa
FINLAND

 

En ole saanut tilaustani. Miten toimin?

  • Varmista, että tilauksesi on vastaanotettu ja olet saanut tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Voit seurata lähetystäsi antamalla tilauksesi seurantakoodin sivustolle:https://www.17track.net/fiJos maksu on veloitettu, mutta tilaus ei ole saapunut sinulle 15-20 päivän kuluessa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
  • Jos teit tilauksen Klarnalla, voit sopia eräpäivän siirrosta Klarnan asiakaspalvelun kautta. Klarnan asiakaspalvelu auttaa kaikissa maksutapaan liittyvissä tilanteissa. 
    • Avoinna arkisin klo 9:00 -18:00